• tenasped@yahoo.com
  • +381 (016) 218 015
Contact
Style Selector

Which theme layout you want to used?


Which predefined skin colors you want to used? (You can also set your own one using Theme Setting)Reset

Međunarodna špedicijaMeđunarodna špedicija je jedna od glavnih delatnosti “Tenašped”-a sa sedištem u Leskovcu.  “Tenašped” DOO pored međunarodne špedicije pruža usluge carinjenja, skladištenja, tranzita, privremenog uvoza, izvoza robe i kompletne logističke usluge. Posedujemo predstavništva na svim većim i važnijim graničnim prelazima koja u ime i za račun  “Tenašped”-a obavljaju sve potrebne carinske i druge formalnosti za pravna i fizička lica.

Međunarodna špedicija

“Tenašped” DOO zastupa uvoznike odnosno izvoznike kod carinskih i svih drugih nadležnih organa u procesu uvoza i izvoza robe, obezbeđujući bankarsku carinsku garanciju, kako kod transakcija tako i kod tranzita i skladištenja robe.

Osnovna delatnost je pružanje usluge špedicije fizičkim i pravnim licima kod uvoza novih i polovnih vozila; automobila, kamiona, autobusa, motocikala, poljoprivrednih i građevinskih mašina, spcecijalnih i drugih vozila, kao i uvoza i izvoza lekova i sve druge robe.

Naše poslovanje je zasnovano na višegodišnjem iskustvu kao i na viskokim standardima po kojima smo prepoznatljivi na tržištu. Možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih klijenata među kojima su mnogobrojna fizička i pravna lica.